ua en ru

Касько вважає, що справу "діамантових прокурорів" намагаються розвалити

Касько вважає, що справу "діамантових прокурорів" намагаються розвалити Фото: Віталій Касько

За його словами, сьогодні має визначитися порядок дослідження доказів по даній справі

Екс-заступник генерального прокурора Віталій Касько вважає, що справу так званих "діамантових прокурорів" намагаються розвалити. Про це він заявив в ефірі телеканалу "112 Україна".

Так, він зазначив, що сьогодні має визначитися порядок дослідження доказів, а вже з наступного засідання можна буде побачити допити свідків і докази, які будуть представлятися.


"Намагаються розвалити справу? Безумовно. При цьому намагаються розвалити і інформаційно, постійно здійснюються вкидання в ЗМІ, що там якісь не ті докази або справа розвалюється, ми це бачимо практично кожен день. По-друге, робиться так, щоб прокурори, які починали справу "діамантових прокурорів", не могли підтримувати обвинувачення по цій справі", - зазначив він.

"Тим не менше ми спеціально прийшли на судове засідання, щоб підтримати прокурорів у цій справі, наших колег, які на сьогодні залишилися наодинці з системою, підтримують обвинувачення, вважають справу перспективним і вважають, що в справі буде законне рішення суду", - додав Касько.

Нагадаємо, 21 березня Голосіївський районний суд Києва відмовився повертати заставу по справі так званих "діамантових" прокурорів Олександра Корнійця, Володимира Шапакина і бізнесмена Валерія Гибаленко, підозрюваних у вимаганні хабара в особливо великих розмірах.

Пізніше, 4 квітня 2016 році, Голосіївський районний суд Києва продовжив розгляд справи так званих "діамантових прокурорів".