ua en ru

Касько не прийде на допит у Генпрокуратуру у вівторок

Касько не прийде на допит у Генпрокуратуру у вівторок Фото: Касько не прийде на допит у Генпрокуратуру

Екс-заступник генпрокурора просить перенести допит на іншу дату і повідомити про неї належним чином

Екс-заступник генпрокурора України Віталій Касько не зможе прибути на допит у Генеральну прокуратуру України у вівторок, 12 квітня. Про це йдеться у повідомленні, надісланому ГПУ від імені Каська.

Фотокопію зазначеного документа виклав у Facebook член Вищої ревізійної комісії адвокатури Андрій Стельмащук.


"Цим я, Касько Віталій Вікторович, повідомляю про неможливість прибуття за викликом слідчого 12.04.2016 р. з причин несвоєчасного одержання повістки про виклик та недостатності часу для підготовки до допиту моїми адвокатами", - сказано у повідомленні.

Відповідно до документу, Касько просить перенести допит на іншу дату і повідомити про неї в установленому законом порядку.

Один з адвокатів екс-заступника генпрокурора Євген Грушовець зазначив у своєму Facebook, що за ст. 135 КПК України його підзахисного мали повідомити про допит не пізніше, ніж за три дні до нього.

ст. 135 КПК України - особа має отримати повістку про виклик або бути повідомленою про нього іншим шляхом не пізніше ніж...

Posted by Евгений Грушовец on Monday, April 11, 2016

Нагадаємо, в понеділок, 11 квітня, Генпрокуратура заявила, що колишній заступник генерального прокурора України Віталій Касько не з'явився на допит, який було призначено на ранок понеділка.