ua en ru

"Карпати" програли в Лозанні справу щодо екс-гравця Гудими

"Карпати" програли в Лозанні справу щодо екс-гравця Гудими Фото: Володимир Гудима (fckarpaty.com.ua)

Львів'яни не змогли довести свою правоту

Львівські "Карпати" програли суд у Спортивному арбітражі в Лозанні, де розглядалася справа про спір між клубом і колишнім гравцем Володимиром Гудимою. Про це заявив представник футболіста Андрій Руденко, передає Sport Arena.

"Рішення Лозанський суду фактично розбиває позицію "Карпат", які з весни перевели справу в площину цивільних судів і на основі рішення Франківського райсуду Львова вимагали від Палати вирішення суперечок ФФУ переглянути раніше прийняте рішення стягнути з клубу зарплатний борг перед Володимиром Гудимою", - сказав Руденко.

За інформацією видання, тепер "Карпати" повинні виплатити футболісту 74 тисячі доларів. Крім того, CAS зобов'язав Карпати відшкодувати суму всіх судових витрат по справі.

Гудима виступав за різні команди "Карпат" з 2007 до 2014 року.

Нагадаємо, львівські "Карпати" виграли позов у Франківському суді міста Львова проти Федерації футболу України (ФФУ). Керівництво львівського клубу подало позов до суду після того, як Палата суперечок ФФУ зайняла сторону колишнього гравця клубу Володимира Гудими у справі про невиплату йому зарплати.

Зазначимо, ФІФА виступає категорично проти втручання цивільних судів у футбольні справи.