ua en ru

Капітана "Фіорентини" знайшли мертвим у готелі

Капітана "Фіорентини" знайшли мертвим у готелі Фото: Давіде Асторі (instagram.com geovillage)

Причина смерті поки невідома

Капітана італійського футбольного клубу "Фіорентина" захисника Давіде Асторі знайдено мертвим у готельному номері. Причина смерті поки невідома, повідомляє офіційний сайт клубу.

"Клуб із глибоким потрясінням повинен повідомити, що капітан команди Давіде Асторі помер. Ми просимо представників ЗМІ проявити розуміння і чуйність із поваги до членів сім'ї футболіста і його близьких у цій жахливій ситуації", - йдеться в заяві команди.

Зазначено, що матч "Удінезе" - "Фіорентина", який повинен був відбутися 4 березня, скасовано. Також через смерть Асторі перенесено матч "Дженоа" - "Кальярі" (у "Кальярі" футболіст виступав на старті кар'єри).

Футболістові в січні 2018 року виповнився 31 рік. За "Фіорентину" він виступав із 2015 року.

Як повідомляється, в 2014 році "Кальярі" віддав Асторі в оренду "Ромі", а через рік передав футболіста в оренду вже "Фіорентині". Асторі став основним гравцем клубу, а потім і капітаном "фіалок". У цьому сезоні він зіграв за "Фіорентину" в 27 матчах.

У збірній Італії Асторі дебютував у 2011 році і провів загалом за національну команду 13 матчів. У 2013 році разом зі збірною він виграв бронзу Кубка конфедерацій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Литві на 83 році помер оперний співак, народний артист СРСР Віргіліюс Норейка.