ua en ru

Кандидат від "Опоблоку" в Луганській області Лебедєв потрапляє під люстрацію, - КВУ

Кандидат від "Опоблоку" в Луганській області Лебедєв потрапляє під люстрацію, - КВУ

Кандидат від "Опоблока" в Луганській області Борис Лебедєв потрапляє під люстрацію. Про це йдеться в статті РБК-Україна "Битва за округ: хто побореться за 7 крісел в Раді".

Так, основна боротьба на окрузі, швидше за все, розгориться між кандидатом від "Батьківщини" Іриною Верігіною і представником "Опоблоку" Борисом Лебедєвим. Верігіна у травні-вересні 2014 року була в. о. голови Луганської ОДА тому більш впізнаваною в окрузі. Лебедєв в часи колишнього президента Януковича очолював Новопсковську райдержадміністрацію, за словами представника КВУ в Луганській області Олексія Свєтікова, "взагалі підпадає під люстрацію". "Найкращі стартові можливості у Лебедєва і Верігіної", - говорить Свєтіков.


Як зазначається у статті, непогані шанси на окрузі буде кандидат від БПП керівник Луганської обласної організації Денис Денищенко. Також відомим в окрузі може бути і кандидат від "Свободи, екс-міністр АПК Ігор Швайка.

Крім того, шанси поборотися за мандат має і брат колишнього нардепа групи "Воля народу" Валерія Мошенського Сергій Мошенський.