ua en ru

Канада заявила про великі можливості співпраці з Україною в економічній сфері

Канада заявила про великі можливості співпраці з Україною в економічній сфері Фото: Христя Фріланд (flickr.com/worldeconomicforum)

Прем'єр і глава МЗС Канади обговорили хід українських реформ

Міністр закордонних справ Канади Христя Фріланд заявила про наявність великих можливостей двостороннього співробітництва з Україною в економічній сфері. Про це повідомляє прес-служба Кабміну, за результатами зустрічі Фріланд з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом.

"Нам дуже приємно бачити успіхи України і ми горді тим, що можемо підтримувати Україну. Ми бачимо в економічній сфері дуже великі можливості і дійсно сподіваємося, що наша торгова угода і всі реформи, що ви робите, створять справжні можливості для нашого співробітництва", - заявила Фріланд.

У свою чергу, Володимир Гройсман заявив, що завдяки імплементації Угоди про зону вільної торгівлі та реалізації значних можливостей в економічній сфері, Україна і Канада "відкривають нову сторінку" двостороннього співробітництва.

Так, під час переговорів прем'єр України і глава МЗС Канади обговорили хід реформ, пріоритетні трансформації, що стоять на порядку денному Кабміну в сфері пенсійної, земельної реформ, реформ освіти, охорони здоров'я і початку масштабної приватизації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що канадські міністри прийшли на роботу в українських сорочках на честь Дня вишиванки, у тому числі міністр закордонних справ Канади Христя Фріланд.