ua en ru

В Кам`янці-Подільському дівчина з ножем пограбувала кредитну спілку

В Кам`янці-Подільському дівчина з ножем пограбувала кредитну спілку Фото: в Кам`янці-Подільському пограбували кредитну спілку

Вона заволоділа коштами в сумі близько 15 тисяч гривень

Вчора, 28 лютого, близько 18 години, дівчина зайшла до приміщення кредитної спілки та, погрожуючи ножем, заволоділа коштами в сумі близько 15 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

"Розбійниця була одягнена в темний одяг. Обличчя прикривала медична маска. Дівчина зайшла в приміщення кредитної спілки, розташованої по вулиці Грушевського в Кам’янці-Подільському, та, погрожуючи ножем двом молодим працівницям, почала вимагати гроші. Після того, як зловмисниця заволоділа коштами в сумі близько 15 тисяч гривень, вона зникла з місця події", - повідомляють в поліції.

В Кам`янці-Подільському дівчина з ножем пограбувала кредитну спілку

Фото: зловмисниця вчинила пограбування

По даному факту правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 "Розбій" Кримінального кодексу України. Поліція звертається до усіх небайдужих мешканців міста, які можуть допомогти встановити особу нападниці.

Нагадаємо, у Києві за січень сталося 15 вбивств і більше 300 пограбувань. У порівнянні з січнем минулого року кількість вбивств зросла в два рази.