ua en ru

Як, з максимальною вигодою, купити квартиру під Києвом?

Активізацію ринку нерухомості столиці в кінці весни - початку літа експерти пояснюють вдалими президентськими виборами, відносною стабілізацією валютного курсу, бажанням вкласти в "тверду" валюту.Як повідомили експерти в травні-червні поточного року ситуація на ринку первинної нерухомості Києва дещо стабілізувалася порівняно з березнем-квітнем цього ж року. Однозначно купівельний попит зріс. Вже в травні компанії вийшли на продажу торішнього рівня аналогічного періоду. Спостерігається збільшення купівельної активності, кількість дзвінків у відділи продажу компанії і відвідування покупцями офісів відділів продажів зростає. Це пов'язано як з вдало минулими президентськими виборами, так і з відносною стабілізацією валютного курсу. Намітилася тенденція відновлення колишніх обсягів продажів.

Ринок нерухомості Києва в кінці травня - початку червня стабілізувався і навіть дещо пожвавився на тлі реалізації відкладеного до кращих часів попиту і наявності переселенців з неспокійних регіонів країни.
Реалізація відкладеного попиту
Активізацію ринку нерухомості столиці в кінці весни - початку літа експерти пояснюють вдалими президентськими виборами, відносною стабілізацією валютного курсу, бажанням вкласти в "тверду" валюту.
Як повідомили експерти в травні-червні поточного року ситуація на ринку первинної нерухомості Києва дещо стабілізувалася порівняно з березнем-квітнем цього ж року. Однозначно купівельний попит зріс. Вже в травні компанії вийшли на продажу торішнього рівня аналогічного періоду. Спостерігається збільшення купівельної активності, кількість дзвінків у відділи продажу компанії і відвідування покупцями офісів відділів продажів зростає. Це пов'язано як з вдало минулими президентськими виборами, так і з відносною стабілізацією валютного курсу. Намітилася тенденція відновлення колишніх обсягів продажів.
Крім того, після виборів поступово почав реалізовуватися відкладений попит, який вже в червні буде виявлений укладенням угод. За словами експертів, зростання попиту в Київській області на первинну нерухомість в травні-червні збільшився в межах 12% порівняно з аналогічним періодом минулого року. "В цілому, за останні півтора року попит на первинне житло у так званих буферних зонах (забудова між Києвом і приміськими населеними пунктами) збільшився більш ніж на 20%", - відзначає експерт.
Найбільшим попитом на первинному ринку нерухомості в червні користуються однокімнатні квартири загальною площею від 30 до 50 кв. м, на які припадає близько 62% від загальних продажів по Київській області.
Експерти відзначили зростання попиту на нерухомість, але хто з забудовників пропонує найбільш оптимальні умови покупки і в той же момент є надійним?
Ключовими критеріями, за якими потенційні покупці роблять свій вибір на користь того чи іншого забудовника є не тільки співвідношення ціна/якість, але і зручні умови покупки (розстрочка).
Одним з лідерів напрямку, експерти відзначають житловий комплекс - «Петровський квартал», який розташований всього в 5 хв від Окружної дороги в напрямку Білогородки. Цей РК клубного типу являє собою минигородок, що складається з 30 будинків.
Експерти відзначають, що важливою перевагою даного РК є зручна система безпроцентної розстрочки до 2-х років, яка дасть можливість платити за власне житло, а не платити оренду, викидаючи гроші на повітря.
Зараз в ЖК «Петровський Квартал» проводиться акція «2 роки і вона твоя», яка дає можливість придбати квартиру без % розстрочку на 2 роки і платити всього 630 $*(курс - 9.7) в місяць. Також з цього місяця доступна покупка квартир в кредит від «Укргазбанку». Запишіться на консультацію до 30 червня ТУТ і отримайте можливість купити квартиру за акційним курсом - 9.7.