ua en ru

У Кабміні розповіли, коли можуть надійти нові транші ЄС на реформу держуправління

У Кабміні розповіли, коли можуть надійти нові транші ЄС на реформу держуправління Фото: у Кабміні розповіли, коли можуть надійти нові транші ЄС

Чотири транші від ЄС будуть надходити відповідно до прогресу України в реалізації реформи до 2020 року

Наступні чотири транші від Європейського союзу будуть надходити відповідно до прогресу України у реалізації ключових пунктів Стратегії реформування державного управління до 2020 року. Про це заявив міністр Кабінету міністрів України Олександр Саєнко під час зустрічі з керівником Групи підтримки України ЄС Пітером Вагнером, передає "Урядовий портал".

"Перший транш, отриманий від ЄС, піде в державний бюджет України. Наступні чотири залежатимуть від прогресу України у впровадженні реформи, зокрема від досягнення ключових індикаторів виконання Стратегії реформування державного управління до 2020 року. Отримана допомога свідчить про довіру ЄС до України та пріоритетність реформи держуправління", - заявив Саєнко.

Повідомляється, що Саєнко подякував Групі підтримки України ЄС за "довіру, довгострокову підтримку та технічну допомогу Україні щодо імплементації однієї з найважливіших для України реформ".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Європейський союз виділив Україні перший транш у сумі 10 млн євро в рамках програми ЄС "Підтримка комплексної реформи державного управління в Україні".