ua en ru

У Кабміні пояснили, коли мешканці окупованого Донбасу отримають пенсії

У Кабміні пояснили, коли мешканці окупованого Донбасу отримають пенсії Фото: в Кабміні сказали, коли виплатять пенсії в окупованій частині Донбасу (РБК-Україна)

Виплати для мешканців тимчасово окупованих територій припинили російські війська, - Розенко

Відновлення виплат пенсій та інших соціальних допомог мешканцям окупованих територій Донбасу стане можливим тільки після повного виконання Мінських угод з боку Росії. Про це заявив віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко, передає "Урядовий портал".

"Як зараз може йтися про відновлення соцвиплат, коли Росія не виконує навіть перший, найголовніший, пункт Мінських угод - припинення вогню, коли ми щодня отримуємо інформацію про загибель українських військових? Коли зараз висять російські прапори на так званих адміністраціях окупованих територій…", - підкреслив Розенко.

Він наголосив, що виплати для мешканців тимчасово окупованих територій припинили російські війська. Відновлення виплат можливе лише при відновленні територіальної цілісності України.

Нагадаємо, раніше Павло Розенко зауважував, що переселенці, які постійно проживають на підконтрольній українській владі території, вчасно і в повному обсязі отримують всі соціальні виплати.