ua en ru

У Кабміні пояснили, чому не працював портал уряду

У Кабміні пояснили, чому не працював портал уряду Фото: Олександр Саєнко (kmu.gov.ua)

Саєнко заявив, що жодної повторної кібератаки на урядовий портал немає

Міністр Кабінету міністрів України Олександр Саєнко заявив, що жодної повторної кібератаки на "Урядовий портал" немає, ресурс не працював через технічні роботи. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Кабміну у Facebook.

"Хочу всіх заспокоїти: ніякої повторної атаки немає. Урядовий портал тимчасово не працював через технічні роботи.​ Зараз він вже працює в штатному режимі.​ Кібератака, що відбулась у вівторок, не спричинила настільки значних наслідків, щоб серйозно вплинути на роботу СКМУ", - заявив він.

Жодної повторної кібератаки на Урядовий портал немає. Про це заявив Oleksandr Saenko, Міністр Кабінету Міністрів. "Хочу...

Опубліковано Урядовий портал 29 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що менеджер з інформації та IT ради підприємців при Кабміні Іван Бердецкий заявляв, що Кабмін зазнав чергової хакерської атаки.

"Хакерська атака номер два. Знову все вирублено", - написав він.

Зазначимо, в Національному банку України повідомили, що в Україні поступово відновлюється робота банків, постраждалих від хакерської атаки 27 червня 2017 року, система електронних платежів працює в штатному режимі.