ua en ru

Кабмін завтра разом з Томбінським планує розглянути проект угоди про асоціацію з ЄС

Кабінет міністрів України завтра, 18 вересня, на своєму засіданні розгляне проект угоди про асоціацію з ЄС. Про це йдеться в порядку денному засідання уряду.

Також на засіданні буде присутній посол Європейського союзу в Україні Ян Томбінський, з яким членом уряду планують спільно розглянути питання про підготовку до підписання проекту Угоди про асоціацію між Україною, з одного боку, та Європейським Союзом та його державами - членами, з іншого боку.

Крім того, Кабмін завтра має намір розглянути питання про підписання Угоди між урядом України та урядом Китаю про техніко - економічне співробітництво.

Також буде розглянуто питання про чисельність Збройних Сил України на 2013 і 2014 рр . та про внесення змін до порядку планування, формування, розміщення та коригування державного оборонного замовлення, а також здійснення контролю за його виконанням.

Планується також розглянути питання про призначення довічних державних стипендій учасникам бойових дій у період Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років та деякі питання використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розвитку служби екстреної медичної допомоги ( придбання медичного автотранспорту) для закладів охорони здоров'я.