ua en ru

Кабмін завтра затвердить перелік спецвантажів, які підлягають охороні Нацгвардією

Кабінет міністрів України завтра, 13 серпня 2014 р., на своєму засіданні планує затвердити перелік спеціальних вантажів, які підлягають охороні та обороні Національною гвардією України.

Кабінет міністрів України завтра, 13 серпня 2014 р., на своєму засіданні планує затвердити перелік спеціальних вантажів, які підлягають охороні та обороні Національною гвардією України. Про це йдеться у порядку денному засідання уряду, який розміщено на офіційному порталі Кабміну.

Доповідатиме проект постанови про охорону Нацгвардією спец вантажів міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Також міністри планують завтра проглянути ряд документів, які стосуються національної оборони та Збройних сил України.

Зокрема уряд розгляне законопроекти "Про внесення зміни до статті 9 закону України "Про оборону України" та "Про внесення змін до статті 7 закону України "Про благодійну діяльність та благодійні організації". Доповідатиме за цими документами міністр оборони України Валерій Гелетей.

Крім того, голова Міноборони представить проект змін до положення про проходження громадянами України військової служби у Збройних силах України, а також проект постанови "Про затвердження порядку підготовки і здійснення потенційно небезпечних заходів в умовах присутності цивільного населення за участю особового складу Збройних сил, інших військових формувань та правоохоронних органів з використанням озброєння і військової техніки".

У свою чергу Міністр соціальної політики Людмила Денісова представить законопроект "Про внесення зміни до статті 5 закону України "Про судовий збір".

Крім того, Кабмін розгляне проекти постанови про утворення міжвідомчої робочої групи з вивчення можливих шляхів захисту інтересів держави у вирішенні питання правонаступництва ш,одо зовнішнього державного боргу та активів колишнього СРСР. Постанову представить міністр юстиції Павло Петренко.

У свою чергу міністр фінансів Олександр Шлапак доповість деякі питання емісії облігацій міжнародних фінансових організацій.