ua en ru

Кабмін завтра на своєму засіданні розгляне законопроект щодо обмеження окремих пільг для народних депутатів

Кабінет міністрів України завтра, 24 липня, на своєму засіданні розгляне законопроект щодо обмеження окремих пільг для народних депутатів. Доповідатиме з цього питання міністр соціальної політики Наталія Королевська. Про це йдеться у порядку денному засідання уряду.

Уряд також розгляне законопроект про метрологію та метрологічну діяльність, про державне регулювання у сфері енергетики.

Кабмін обговорить проект постанови про внесення змін до Державної програми розвитку міського електротранспорту на 2006-2015 рр.

Урядовці обговорять питання підписання конвенції між Україною та Мальтою про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи.

Уряд завтра планує затвердити зведений фінансовий план залізниць на 2013 р.

Крім цього, міністр аграрної політики Микола Присяжнюк доповість про хід збирання врожаю ранніх зернових і зернобобових культур, здійснення закупівлі продовольчого зерна до державного інтервенційного фонду та закупівлі ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України" (ДПЗКУ) зернових культур, зокрема кукурудзи, за форвардними контрактами та на умовах споту .

Під час засідання уряду заплановано проведення брифінгів за участю міністра доходів і зборів Олександра Клименка, міністра молоді і спорту Равіля Сафіулліна, міністра культури Леоніда Новохатька.

Читайте також: Королевська пропонує штрафувати депутатів за пропуск засідання ВР та обмежити їх закордонні поїздки