ua en ru

Кабмін завтра розгляне питання держрегулювання виробництва цукру на 2012-2013 рр

Кабінет міністрів України завтра, 28 березня, на своєму засіданні розгляне проект закону про державне регулювання виробництва цукру та цукрових буряків у період з 1 вересня 2012 р. до 1 вересня 2013р. Доповідати з цього питання буде міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк.

Також на засіданні уряду завтра буде розглянуто проект закону про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації. Представляти законопроект буде міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко.

Міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Бойко представить членам Кабміну проект закону про затвердження переліку енергетичних об'єктів, будівництво та реконструкція яких здійснюється в 2012 році за рахунок коштів, передбачених у державному бюджеті для будівництва енергоблоків атомних, гідроакумулюючих, інших електростанцій, теплоелектроцентралей, будівництва та реконструкції ліній електропередачі і підстанцій, а також для здешевлення кредитів на створення запасів твердого палива для теплоелектростанції.

Віце-прем'єр-міністр - міністр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко доповідатиме з питання затвердження порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення житлом воїнів-інтернаціоналістів.

Міністр фінансів Юрій Колобов доповідатиме про затвердження порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для створення та введення в експлуатацію системи відеоконференцзв'язку з метою проведення слідчих і процесуальних дій.