ua en ru

Кабмін завтра розгляне ряд проектів законів з питань приватизації

Кабінет міністрів України завтра, 23 листопада, на своєму засіданні розгляне проект закону про внесення змін до деяких законів України з питань приватизації. Доповідати з цього питання буде міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Бойко, про це йдеться в порядку денному засідання Кабміну.

Крім того, в рамках програми впровадження економічних реформ на 2010-2014 рр. Кабмін розгляне проект закону про державну програму приватизації та про внесення змін до деяких законів України з питань приватизації. Доповідачем з цього питання виступить глава Фонду державного майна Олександр Рябченко.
Також до порядку денного засідання уряду включено питання про проект постанови про внесення змін до порядку надання дотацій роботодавцю за рахунок коштів Фонду соціального захисту інвалідів на створення спеціальних робочих місць для інвалідів, зареєстрованих у державному фонді зайнятості. Доповідати з цього питання буде віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко.
Кабмін також планує розглянути питання про ліквідацію Інституту досліджень проблем державної безпеки, доповідач Голова служби безпеки Валерій Хорошковський. А віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури представить членам уряду проект постанови про затвердження переліку інфраструктурних проектів у сфері транспорту.