ua en ru

Кабмін виділив 150 млн грн на відновлення інфраструктури Луганської області, - Порошенко

Кабмін виділив 150 млн грн на відновлення інфраструктури Луганської області, - Порошенко Фото: Президент України Петро Порошенко

До 1 вересня в області повинні бути відновлені 26 освітніх об'єктів

Кабінет міністрів України сьогодні, 22 липня, виділив 150 млн грн на відновлення інфраструктури Луганської області. Про це сьогодні під час робочої поїздки в Луганську область заявив Президент України Петро Порошенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"На Луганщині падіння рівня промислового виробництва склало 86%. Це рекордний рівень. І це пов'язано ще з окупацією, з знищенням інфраструктури. Уряд тільки що виділило за моїм дорученням на відновлення інфраструктури, житлових будинків - це наша спільна робота з урядом і Москалем - 150 млн грн. І ці кошти повинні піти на медичні установи, на садки, будинки. До 1 вересня в області повинні бути відновлені 26 об'єктів освіти, зруйнованих в результаті бойових дій в Станично-Луганськом, Попаснянському, Новоайдаровском районах", - заявив Порошенко.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко підписав указ про призначення Георгія Туки головою Луганської обласної державної адміністрації (ОДА).