ua en ru

Кабмін виділив 80,5 млн грн на реконструкцію Бортницької станції аерації

Кабмін виділив 80,5 млн грн на реконструкцію Бортницької станції аерації Фото: прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк

Кабмін сьогодні на засіданні ухвалив відповідну постанову

Кабінет міністрів України сьогодні на засіданні ухвалив проект постанови "Про виділення коштів у 2015 році для реалізації проекту "Реконструкція споруд очистки стічних каналізаційних вод і будівництво технологічної лінії по обробці та утилізації осадів Бортницької станції аерації". Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ.

Документом передбачено виділення за рахунок залишку коштів Державного фонду охорони навколишнього природного середовища 80,5 млн. гривень:80 млн 019,2 тис. гривень - на реалізацію проекту будівництва п'ятого пускового комплексу першої черги, 480,8 тис. гривень - на оплату фактично виконаних робіт з коригування проектної документації стадії "проект" та розробка робочої документації п'ятого пускового комплексу першої черги.

Також документом встановлено, що розпорядником бюджетних коштів нижчого рівня буде визначено Київською міською державною адміністрацією її структурний підрозділ з питань житлово-комунального господарства.

Нагадаємо, уряд Японії затвердив виділення 1,1 млрд дол. на будівництво по суті нової станції аерації в Бортничах.