ua en ru

Кабмін виділив Мінрегіону 3 млн грн для будівництва дороги до інноваційного парку Bionic Hill

Кабінет міністрів України виділив Міністерству регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України 3 млн грн для будівництва під'їзної дороги та зовнішньо-інженерних мереж до інноваційного парку Bionic Hill.

Кабінет міністрів України виділив Міністерству регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України 3 млн грн для будівництва під'їзної дороги та зовнішньо-інженерних мереж до інноваційного парку Bionic Hill. Про це йдеться у розпорядженні уряду № 1145-р від від 26 листопада 2014 р.

Так, згідно з документом, Кабмін доручив перерозподілити бюджетні призначення, передбачені у 2014 р. Міністерству фінансів у загальному фонді державного бюджету (загальнодержавні витрати) у сумі 77 млн 038 тис. грн 11 розпорядникам бюджетних коштів, а саме: Мінрегіону, Дніпропетровській, Донецькій, Івано-Франківській, Київській, Луганській, Львівській, Одеській, Сумській, Харківській та Чернігівській облдержадміністраціям.

Зокрема Кабмін виділив Мінрегіону 3 млн грн для будівництва під'їзної дороги та зовнішньо-інженерних мереж до інноваційного парку Bionic Hill.

Крім того, уряд виділив 600 тис. грн. для капітального ремонту Центру первинної медико-санітарної допомоги № 4, філія № 2 по вул. Академіка Курчатова, 18а, у м. Києві.

Також Кабмін доручив зазначеним облдержадміністраціям спрямувати вказані бюджетні кошти для соціально-економічного розвитку окремих адміністративно-територіальних одиниць, на будівництво, реконструкцію та капітальний ремонт відповідних об'єктів.

Нагадаємо, Господарський суд Києва 22 жовтня 2014 р. визнав недійсним рішення Київської міської ради щодо виділення землі для реалізації проекту Bionic Hill.