ua en ru

Кабмін виділив "Львівводоканалу" субкредит у сумі 66,2 млн грн на будівництво каналізації у Львові

Кабінет міністрів України виділив субвенцію бюджету Львівської обл. на надання КП "Львівводоканал" субкредит під державні гарантії у сумі 66 млн 274,6 тис. грн. на впровадження проекту водопостачання та каналізації у Львові.

Кабінет міністрів України виділив субвенцію бюджету Львівської обл. на надання КП "Львівводоканал" субкредит під державні гарантії у сумі 66 млн 274,6 тис. грн. на впровадження проекту водопостачання та каналізації у Львові. Про це йдеться у постанові уряду № 268 від 17 липня 2014 р.

Згідно з документом, субвенція виділена за рахунок надання державної гарантії та плати за користування субкредитом, наданим КП "Львівводоканал" на впровадження проекту водопостачання та каналізації міста Львова, у тому числі надходження внаслідок стягнення пені за невиконання умов надання кредиту.

Кабмін зазначив, що обсяг зобов'язань Львівського міського комунального підприємства "Львівводоканал" з плати за надання держгарантії та за користування субкредитом, а також повернення зазначеного субкредиту у повному обсязі, визначається відповідно до акта звіряння розрахунків між Мінфіном та Львівським міським комунальним підприємством "Львівводоканал".

"Львівське міське комунальне підприємство "Львівводоканал" подає акт звіряння розрахунків між Мінфіном та цим підприємством про розмір плати за надання державної гарантії та плати за користування субкредитом, наданим цьому підприємству на впровадження проекту водопостачання та каналізації м. Львова, у тому числі пені за невиконання умов його надання, а також повернення зазначеного субкредиту", - йдеться в документі.