ua en ru

Кабмін ввів Проскурякова до складу делегації щодо відкриття представництва Регіонального екологічного центру в Україні

Кабмін ввів міністра екології та природних ресурсів Олега Проскурякова в склад української делегації для участі у переговорах про відкриття представництва Регіонального екологічного центру в Україні.

Кабінет міністрів України ввів міністра екології та природних ресурсів Олега Проскурякова до складу української делегації для участі у переговорах про відкриття представництва Регіонального екологічного центру в Україні. Про це йдеться у розпорядженні уряду № 951-р від 4 грудня 2013 р.

"На часткову зміну абзацу першого пункту 2 розпорядження Кабінету міністрів України від 31 жовтня 2012 р. № 895 "Питання вступу до Регіонального екологічного центру для Центральної та Східної Європи" затвердити новий склад делегації уряду України для участі у переговорах з Регіональним екологічним центром щодо укладення угоди між Урядом України та Регіональним екологічним центром про відкриття його представництва", - йдеться у документі.

Згідно з розпорядженням, Проскуряков буде виступати заступником голови делегації.

Крім того, до складу делегації введені начальник відділу торговельно-економічного та секторального співробітництва департаменту Європейського союзу МЗС Назар Бобицький та начальник відділу євроінтеграції та співробітництва з МВФ, СНД та іншими міжнародними організаціями та координації міжнародної технічної допомоги департаменту боргової та міжнародної фінансової політики Мінфіну Людмила Дмитрієва, а також директор департаменту організаційного забезпечення Міненерговугілля Олександр Щукін.

Разом з тим даним розпорядженням кабмін вивів зі складу зазначеної делегації заступника начальника управління фінансів агропромислового комплексу та природоохоронних заходів Мінфіну Віктора Буковинського.