ua en ru

Кабмін вніс зміни до порядок використання у 2010 р. коштів держбюджету для здійснення гірничорятувальних заходів на вугледобувних підприємствах.

Кабмін України постановою від 2 червня 2010 р. №379 вніс зміни до порядок використання у 2010 р. коштів держбюджету для здійснення гірничорятувальних заходів на вугледобувних підприємствах.

Кабмін постановив: установити, що у 2010 р. кошти, передбачені у держбюджеті за програмою "Гірничорятувальні заходи на вугледобувних підприємствах", а також ті, що виділяються в установленому порядку із стабілізаційного фонду за зазначеною програмою, використовуються відповідно до порядку, затвердженого постановою Кабінету міністрів України від 26 березня 2008 р. № 245

До порядку внесено наступні зміни:

1. У п.1 слова "за програмою "Гірничорятувальні заходи на вугледобувних підприємствах" замінити словами "за програмою "Гірничорятувальні заходи на вугледобувних підприємствах", а також коштів, що виділяються в установленому порядку із стабілізаційного фонду за зазначеною програмою".

2. П.7 і 8 викласти в такій редакції:

"7. Облік (рух) коштів стабілізаційного фонду за джерелами та взяття зобов'язань, які забезпечуються за рахунок коштів зазначеного фонду, органами Державного казначейства, головним розпорядником (одержувачами) бюджетних коштів здійснюється окремо.

8. Закупівля товарів, робіт і послуг за бюджетні кошти здійснюється відповідно до законодавства".

3. Доповнити порядок п.9-11 такого змісту:

"9. Кошти стабілізаційного фонду, що обліковуються на відкритих в органах Державного казначейства рахунках головного розпорядника бюджетних коштів (одержувачів) і не використані станом на 1 січня відповідного року, підлягають поверненню до стабілізаційного фонду.

10. Контроль за цільовим та ефективним використанням бюджетних коштів здійснюється відповідно до законодавства.

11. Мінвуглепром щомісяця до 5 числа подає Мінфіну звіт про використання бюджетних коштів у розрізі їх одержувачів за формою, встановленою Мінфіном".