ua en ru

Кабмін вніс зміни до перспективного плану Одеської області

Кабмін вніс зміни до перспективного плану Одеської області Фото: Геннадій Зубко (kmu.gov.ua)

Уряд змінив перспективний план формування територій громад Одеської області

Кабінет міністрів України вніс зміни до перспективного плану формування територій громад Одеської області. Про це заявив віце-прем’єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, повідомляє "Урядовий портал".

Як зазначається, перспективний план Одеської області було доповнено Ширяївською територіальною громадою у складі Ширяївської селищної, Осинівської, Мар'янівської, Олександрівської та Макарівської сільрад.

"У перспективному плані уточнюється склад Коноплянської спроможної громади, з якої виключаються місцеві ради, що не підтримали процес об’єднання", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Центральна виборча комісія (ЦВК) призначила на жовтень 2017 року перші місцеві вибори в 202 об'єднаних територіальних громадах (ОТГ).

ЦВК оголосила про початок виборчого процесу перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад об'єднаних територіальних громад та відповідних сільських, селищних, міських голів з 9 вересня 2017 року.