ua en ru

Кабмін вніс Гонтареву та Максюту до ради з питань участі держави у статутному капіталі банків

Кабінет міністрів України вніс голову Національного банку України Валерію Гонтареву та першого заступника міністра економічного розвитку і торгівлі Анатолія Максюту до складу Експертно-аналітичної ради з питань участі держави у статутному капіталі банків.

Кабінет міністрів України вніс голову Національного банку України Валерію Гонтареву та першого заступника міністра економічного розвитку і торгівлі Анатолія Максюту до складу експертно-аналітичної ради з питань участі держави у статутному капіталі банків. Про це йдеться у розпорядженні уряду № 825-р від 10 вересня 2014 р.

"Внести до складу експертно-аналітичної ради з питань участі держави у статутному капіталі банків, утвореної постановою Кабінету міністрів України № 105 від 1 квітня 2014 р. ввести до складу Ради Гонтареву Валерію Олексіївну - голову Національного банку як заступника голови ради (за згодою) та Максюту Анатолія Аркадійовича - першого заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі", - йдеться у документі.

Разом з тим, уряд постановив вивести із складу ради екс-голову НБУ Степана Кубіва та колишнього першого заступника голова НБУ Володимира Кротюка.

Крім того, Кабмін затвердив у складу ради першого заступника голови Державної фіскальної служби Володимира Хоменка.