ua en ru

Кабмін призначив Мартинюка першим заступником глави МінАП

Кабмін призначив Мартинюка першим заступником глави МінАП Фото: Максим Мартинюк став новим заступником голови Мінагрополітики

Ярослава Краснопольського звільнено з відповідної посади 22 липня

Кабінет міністрів України звільнив з посади першого заступника міністра аграрної політики і продовольства Ярослава Краснопольського та призначив на цю посаду Максима Мартинюка. Про це свідчать розпорядження КМУ від 22 липня 2016 року № 526-р і № 528-р.


"Звільнити Краснопольського Ярослава Васильовича з посади першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства України згідно з абзацом третім частини другої статті 9 Закону України "Про центральні органи виконавчої влади", - йдеться в документі, підписаному прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом.

"Призначити Мартинюка Максима Петровича першим заступником Міністра аграрної політики та продовольства України", - йдеться у розпорядженні № 528-р.

Мартинюка було звільнено розпорядженням КМУ від 22 липня 2016 року № 527-р з з посади голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру у зв’язку з переходом на іншу роботу.

Нагадаємо, раніше в липні пішла у відставку заступник голови Міністерства аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції Владислава Рутицька.