ua en ru

Кабмін збільшив розмір разових виплат сім’ям загиблих в зоні АТО міліціонерів в 4 рази - до 609 тис. грн

Кабмін збільшив розмір разових виплат сім’ям загиблих в зоні АТО міліціонерів в 4 рази - до 609 тис. грн
Кабінет міністрів України на засідання 5 листопада 2014 р. підтримав пропозицію Міністерства внутрішніх справ та прийняв постанову щодо зміни порядку обчислення одноразової грошової допомоги сім'ям співробітників міліції, загиблих у зоні антитерористичної операції.

Кабінет міністрів України на засідання 5 листопада 2014 р. підтримав пропозицію Міністерства внутрішніх справ та прийняв постанову щодо зміни порядку обчислення одноразової грошової допомоги сім'ям співробітників міліції, загиблих у зоні антитерористичної операції. Про це повідомляє прес-служба Міністерства фінансів України.

"Із прийняттям цього рішення розмір такої допомоги для сім'ї загиблого під час проведення АТО працівника міліції буде значно підвищено та становитиме 609 тис. гривень. Таким чином, розбіжності між розмірами виплат грошових допомог для сімей загиблих у АТО військовослужбовців та міліціонерів, які мали місце до цього часу, ліквідовані", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше сьогодні під час засідання уряду прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк повідомив про намір Кабміну збільшити одноразові виплати за втратою годувальника для сімей правоохоронців з 150 тис. грн до 609 тис. грн.