ua en ru

Кабмін затвердив структуру Держбюро розслідувань

Кабмін затвердив структуру Держбюро розслідувань Фото: Кабмін (РБК-Україна)

Документ прийнятий з можливістю доопрацювання в 3-денний термін

Кабінет міністрів України затвердив структуру Державного бюро розслідувань (ДБР). Відповідне рішення уряд прийняв на засіданні сьогодні, 13 грудня 2017 року, передає кореспондент РБК-Україна.

Так, Кабмін на засіданні затвердив структуру ДБР. Згідно з рішенням, бюро складатиметься з Центрального апарату, семи територіальних управлінь, Академії та Науково-дослідного інституту. Гранична чисельність співробітників бюро - 1500 чоловік.

Наголошується, що до складу Центрального апарату Бюро входити 20 управлінь і відділів. Серед них управління: організації досудових розслідувань; внутрішнього контролю; супроводження оперативними підрозділами досудових розслідувань; міжнародного співробітництва та зовнішніх комунікацій; правового забезпечення та інші.

Територіальні управління відповідно до закону України "Про Державне бюро розслідувань" будуть розташовані у Києві, Львові, Миколаєві, Хмельницькому, Мелітополі, Полтаві та Краматорську.

Документ прийнятий з можливістю доопрацювання в 3-денний термін з урахуванням пропозицій усіх зацікавлених сторін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяві глави ДБР Романа Труби, що Держбюро розслідувань може почати розслідування у другій половині 2018 року.