ua en ru

Кабмін затвердив план заходів з підготовки до Євробачення 2017

Кабмін затвердив план заходів з підготовки до Євробачення 2017 Фото: Кабінет міністрів України

Силові структури повинні до кінця року розробити план заходів щодо забезпечення безпеки під час підготовки та проведення Євробачення

Кабінет міністрів України затвердив план з підготовки та проведення в 2017 році в Україні пісенного конкурсу "Євробачення". Про це повідомляє пресс-служба Міністерства культури України.

Відповідний проект розпорядження Кабміну "Про затвердження Плану заходів з підготовки та проведення в 2017 році в Україні пісенного конкурсу "Євробачення" був прийнятий на засіданні 11 жовтня 2016 року.

Згідно з документом силовим структурам України до кінця року необхідно розробити план організаційних і практичних заходів щодо забезпечення безпеки під час підготовки та проведення Євробачення.

А також забезпечити охорону громадського порядку та безпеку дорожнього руху в місцях проведення конкурсу та пов'язаних з цим заходів та безпеку учасників конкурсу і глядачів.

Київська міська держадміністрація та Національна телекомпанія України повинні забезпечити підготовку місць проведення Євробачення, створити інфраструктуру і забезпечити трансляцію конкурсу.

Крім цього, в Україні та за кордоном буде проведена інформаційно-рекламна кампанія, спрямована н підтримку пісенного конкурсу, висвітлення заходів з його підготовки та проведення.

Також передбачається ряд заходів по підготовці до зустрічі і забезпечення належних умов перебування делегацій країн-учасниць Євробачення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Київ планує заробити на Євробаченні 600 млн гривень.