ua en ru

Уряд затвердив план заходів щодо національно-патріотичного виховання молоді на 2016

Уряд затвердив план заходів щодо національно-патріотичного виховання молоді на 2016 Фото: Кабінет міністрів

На сайті Кабміну опубліковане відповідне розпорядження

Кабінет міністрів України затвердив план заходів щодо національно-патріотичного виховання молоді на 2016 рік. Про це свідчить відповідне розпорядження №1400 від 25 грудня 2015 року.

Уряд також доручив міністерствам, обласним та Київській міській держадміністраціям забезпечити виконання плану заходів, затвердженого цим розпорядженням і подати до 1 січня 2017 р. Міністерству молоді та спорту інформацію про стан виконання зазначеного плану заходів для її узагальнення та подання до 1 лютого 2017 р. Кабміну.

Так, серед заходів - удосконалення нормативно-правової бази у сфері національно-патріотичного виховання до 31 грудня 2016 року; розроблення проекту Державної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання на 2016-2020 роки до 31 грудня 2016 року; розробка проекту Типового положення про координаційну раду з питань національно-патріотичного виховання при місцевій держадміністрації.

Також серед заходів - проведення освітньо-виховних заходів щодо національно-патріотичного виховання молоді (табори, змагання, акції, семінари, семінари-тренінги, засідання за круглим столом, конференції, форуми, конкурси, інші заходи) та проведення міжнародних заходів (семінарів, семінарів-тренінгів, форумів, акцій, конференцій, інших заходів), спрямованих на національно-патріотичне виховання молоді та обмін досвідом у відповідній сфері.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко під час свого робочого візиту в Луганську область підписав указ про стратегію патріотичного виховання молоді на 2016-2020 рр.