ua en ru

Уряд затвердив делегацію для участі в торгових консультаціях Україна, ЄС і РФ 1 грудня

Уряд затвердив делегацію для участі в торгових консультаціях Україна, ЄС і РФ 1 грудня Фото: Кабінет міністрів України

Делегацію очолив Клімкін

Кабінет міністрів України затвердив склад делегації для участі в торгових консультаціях у форматі "Україна - Європейський Союз - Росія" 1 грудня в Брюсселі (Бельгія). Про це свідчить розпорядження №1214 від 25 листопада, опубліковане на урядовому порталі.

Згідно з документом, делегацію очолив міністр закордонних справ Павло Клімкін. До складу делегації також увійшли: директор департаменту технічного регулювання Міністерства економічного розвитку і торгівлі Леонід Віткін, заступник глави Адміністрації президента Олександр Данилюк, заступник міністра закордонних справ з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль, заступник міністра економічного розвитку і торгівлі - продавці України Наталія Микольська і радник прем'єр- міністра Валерій П'ятницький.

Наголошується, що уряд затвердив директиви для делегації, проте їх текст має статус "для службового користування", його не опублікували.

Нагадаємо, Міністерство економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ) України готує черговий позов до Світової організації торгівлі (СОТ) проти Російської Федерації.