ua en ru

Кабмін встановив граничний розмір субсидії за послуги управління будинками

Кабмін встановив граничний розмір субсидії за послуги управління будинками Фото: Кабмін

Субсидію пропонується встановити тим, хто потребує допомоги від держави

Кабінет міністрів встановив граничний розмір субсидії за послуги управління будинками. Відповідне рішення було прийнято сьогодні на засіданні уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

Таким чином, Кабмін прийняв постанову Про затвердження порядку визначення граничного розміру витрат на оплату послуги з управління багатоквартирним будинком, витрат на управління багатоквартирним будинком, на підставі якого надаються субсидії населенню.

"Встановити граничний розмір субсидії, наданої на послуги з управління будинками, пропонується саме тим, хто потребує допомоги від держави", - заявив міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.

Крім того, уряд схвалив проект постанови Про внесення змін до правил користування приміщеннями житлових будинків і гуртожитків з метою зменшення дозвільних процедур ремонту або перепланування приміщень, які не несуть втручання в несучі конструкції.

Нагадаємо, в Україні до закінчення опалювального сезону призначені субсидії на оплату житлово-комунальних послуг переглядатися не будуть.