ua en ru

Кабмін встановив плату за видачу НКРЕ ліцензії на діяльність ТЕС та АЕС у сумі 21,77 грн

Кабінет міністрів України встановив плату за видачу та переоформлення Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ліцензій на виробництво теплової енергії для ТЕС та АЕС у сумі 21,77 грн.

Кабінет міністрів України встановив плату за видачу та переоформлення Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ліцензій на виробництво теплової енергії для ТЕС та АЕС у сумі 21,77 грн. Про це йдеться у постанові уряду № 261 від 17 липня 2014 р.

"Кабінет міністрів України постановляє: внести зміну у додаток до постанови Кабінету міністрів України від 13 липня 1995 р. № 516, доповнивши позицію восьму після слів "теплоелектроцентралях" словами ", ТЕС, АЕС", - йдеться у документі.

Зокрема передбачається, що розміри одноразової плати за видачу НКРЕ ліцензій на виробництво теплової енергії (у разі, коли теплова енергія виробляється на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії) за 1 Гкал.год встановленої потужності становить 21,77 грн.