ua en ru

Уряд уповноважив Точицького підписати угоду з ЄС про участь в програмі підвищення конкурентоспроможності бізнесу

Уряд уповноважив Точицького підписати угоду з ЄС про участь в програмі підвищення конкурентоспроможності бізнесу Фото: Кабінет міністрів України

Про це свідчить відповідне розпорядження

Кабінет міністрів України погодив підписання Угоди з Європейським союзом про участь країни у програмі ЄС "Конкурентоспроможність підприємств малого і середнього бізнесу (COSME) (2014-2020)". Про це свідчить розпорядження №226 від 16 березня 2016 року.

"Представник України при Європейському Союзі та Європейському Співтоваристві з атомної енергії Микола Точицький уповноважений на її підписання",- сказано в повідомленні прес-служби уряду.

Зазначимо, що це програма ЄС на період 2014-2020 років з бюджетом 2,3 млрд євро, спрямована на створення сприятливих умов для розвитку малого та середнього підприємництва.

"Приєднання України до Програми сприятиме розвитку українського підприємницького середовища і консультативних та аналітичних послуг, пов'язаних із експортно-імпортною діяльністю підприємств, розширенням торговельно-економічних зв'язків, приведенню українського законодавства у сфері малого та середнього підприємництва до європейських стандартів, а також створенню умов для популяризації підприємництва та формування культури бізнесу", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України вніс до Верховної Ради України проект постанови №4312 "Про звіт про виконання Закону України" Про Державний бюджет України на 2015 рік".