ua en ru

Кабмін створив Офіс з залучення та підтримки інвестицій

Кабмін створив Офіс з залучення та підтримки інвестицій Фото: прем'єр-міністр Володимир Гройсман

Директором новоствореного відомства був призначений канадський юрист Данило Білак

Кабінет міністрів України створив Офіс з залучення та підтримки інвестицій. Відповідне рішення було ухвалене сьогодні в ході засідання уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

Як зазначила уповноважений з питань інвестицій, перший заступник міністра фінансів України Оксана Маркарова, діяльність такого відомства буде сприяти поліпшенню бізнес-клімату в Україні, що в свою чергу призведе до економічного зростання країни.

"Нам вдалося стабілізувати економіку і на сьогоднішній день пріоритет змінився. Це поросль того економічного зростання, які ми все бачимо і все говоримо про це, це зростання потрібно підтримати. Для того, щоб його підтримати, існує дуже зрозумілий список факторів, які на нього впливають. Перше - це залучення інвестицій, збільшення експорту, розвиток туризму та відновлення нашої промисловості... І ось сьогодні до цієї команди, яка працює над зростанням економіки ми залучаємо Офіс по залученню і підтримці інвестицій", - сказала вона.

Також в ході сьогоднішнього засідання уряду був призначений директор новоствореного відомства - канадський юрист Данило Білак.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабмін сьогодні створить Офіс супроводу інвестицій.