ua en ru

Кабмін утворив міжвідомчу комісію з питань регіонального розвитку

Кабмін утворив міжвідомчу комісію з питань регіонального розвитку Фото: Кабмін

Комісія повинна забезпечити координацію діяльності органів виконавчої влади з питань формування та реалізації державної регіональної політики

Кабінет міністрів України 16 вересня 2015 р. відповідною постановою утворив міжвідомчу координаційну комісію з питань регіонального розвитку. Про це повідомляє прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Зазначається, що проект постанови "Про утворення Міжвідомчої координаційної комісії з питань регіонального розвитку" розроблено Мінрегіоном відповідно до вимог закону України "Про засади державної регіональної політики".

Міжвідомча комісія має забезпечити координацію діяльності органів виконавчої влади з питань формування та реалізації державної регіональної політики, в тому числі - з питань виконання завдань, визначених в державній та регіональних стратегіях розвитку і планах заходів з їх реалізації, а також підготовки та реалізації інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку.

Нагадаємо, Кабмін дозволив міністерству охорони здоров'я створити Центр громадського здоров'я.