ua en ru

Кабмін сьогодні ввечері проведе закрите засідання

Кабмін сьогодні ввечері проведе закрите засідання Фото: прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк

Засідання розпочнеться о 22:00

Кабінет міністрів України сьогодні, 24 грудня, о 22:00 проведе закрите засідання, на якому розгляне зміни в проект державного бюджету на 2016 рік. Про це РБК-Україна повідомили в прес-службі уряду.

"Засідання буде. Будуть розглянуті зміни в проект бюджету. Але без преси", - повідомили в прес-службі.

При цьому, за словами нардепів, держбюджет, швидше за все, буде розглядатися у Верховній Раді вночі. Зокрема, віце-спікер Верховної Ради України Андрій Парубій оголосив перерву у вечірньому засіданні парламенту до 23:00 і повідомив, що нардепи будуть вночі приймати державний бюджет України на 2016 рік.

Зазначимо, що Рада підтримала новий варіант податкової реформи. Відповідний законопроект "Про внесення змін у Податковий кодекс України та деякі законодавчі акти України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень до 2016 року" за основу і в цілому підтримав 251 нардеп.

Нагадаємо, сьогодні депутати Верховної Ради України вирішили працювати до прийняття державного бюджету на 2016 рік. "Пропозиція... продовжити нашу роботу до прийняття бюджету на 2016 рік. Прошу всіх підтримати", - сказав спікер парламенту Володимир Гройсман.