ua en ru

Кабмін сьогодні може затвердити порядок видачі субвенції на обслуговування боргу Києва

Кабмін сьогодні може затвердити порядок видачі субвенції на обслуговування боргу Києва Фото: засідання Кабміну

Уряд також розгляне створення міжрегіональних відділень АМКУ

Кабінет міністрів України сьогодні, 24 лютого 2016 року, розгляне проект постанови про затвердження порядку та умов надання у 2016 році субвенції з державного бюджету на обслуговування боргу за запозиченнями, здійсненими в 2012 році до загального фонду бюджету міста Києва. Про це йдеться в порядку денному уряду.

Також уряд розгляне створення міжрегіональних територіальних відділень Антимонопольного комітету України, може затвердити Державну соціальну програму протидії торгівлі людьми на період до 2020 року. Крім того, уряд може затвердити перелік лікарських засобів, які мають в своєму складі наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори, стосовно яких може встановлюватися особливий режим у сфері виробництва і реалізації під час запровадження і здійснення заходів правового режиму воєнного стану.

У порядку денному значиться розгляд деяких питань електронного адміністрування реалізації палива, затвердження порядку ведення Єдиного реєстру акцизних накладних та постанова про внесення змін до Правил надання довгострокових кредитів індивідуальним забудовникам житла в селах.

Нагадаємо, Кабмін зменшив кількість документів для отримання посвідчення водія.