ua en ru

Кабмін сьогодні може затвердити перелік державних органів для охорони Нацгвардією

Кабмін сьогодні може затвердити перелік державних органів для охорони Нацгвардією Фото: прем'єр-міністр Арсеній Яценюк

Уряд також планує затвердити порядок формування переліку осіб, пов'язаних з терористичною діяльністю

Кабінет міністрів України сьогодні, 25 листопада 2015 року, розгляне проект урядової постанови про затвердження переліку органів державної влади, що підлягають безоплатній охороні Національною гвардією. Про це йдеться в порядку денному засідання Кабміну.

В порядку денному засідання уряду також значиться внесення змін в закони про фізичну культуру і спорт, про зайнятість населення. Глава Міненерго Володимир Демчишин виступить із законопроектом про внесення змін до держбюджету на 2015 рік. Також члени уряду можуть затвердити порядок формування переліку осіб, пов'язаних із здійсненням терористичної діяльності або щодо яких застосовано міжнародні санкції, а також внести зміни до переліку суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності, яким надаються повноваження на експорт товарів військового призначення власного виробництва та імпорт товарів військового призначення для використання їх у власному виробництві.

Крім того, глава Фонду держмайна Ігор Білоус виступить з проектом постанови про методику оцінки майна, а глава Мінфіну Наталія Яресько представить урядове розпорядження про затвердження комісії з реорганізації Державної фінансової інспекції.

Також Кабінет міністрів сьогодні може затвердити угоду з урядом Аргентини про взаємне визнання документів про вищу освіту.

Нагадаємо, Кабмін і місія МВФ погодили проект податкової реформи.