ua en ru

Кабмін сьогодні затвердить фінансовий план ОПЗ на 2017 рік

Кабмін сьогодні затвердить фінансовий план ОПЗ на 2017 рік Фото: сьогодні відбудеться засідання Кабміну (kmu.gov.ua)

Засідання розпочнеться о 11:00

Кабінет міністрів України сьогодні, 13 вересня, на засіданні затвердить фінансовий план Одеського припортового заводу (ОПЗ) на 2017 рік. Про це йдеться в порядку денному засідання уряду.

Також міністри розглянуть постанову "Про схвалення Концепції розвитку фермерських господарств та сільськогосподарської кооперації на 2018-2020 роки".

Крім того, на засідання винесено проект постанови "Про утворення міжвідомчої робочої групи з питань створення єдиної системи логістики сил оборони", "Про утворення територіального органу Міністерства юстиції з питань виконання кримінальних покарань", "Про проведення конкурсу по відбору кандидатів на посаду члена Національного агентства з питань запобігання корупції"

Сьогодні міністри планують також перерозподілити доходи державного бюджету, передбачені Верховному Суду України на 2017 рік і виділити кошти Міністерству екології та природних ресурсів

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що Кабінет міністрів України схвалить проект бюджету на 2018 рік 15 вересня.