ua en ru

Кабмін сьогодні розгляне питання рефінансування заборгованості НАК "Нафтогаз України"

Кабмін України сьогодні, 21 серпня, розгляне деякі питання рефінансування заборгованості Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України". Про це йдеться в порядку денному Кабінету міністрів України. Доповідачем з цього питання виступить міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький.

Крім того, уряд розгляне деякі питання формування та встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги, доповідатиме міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник.

Також Кабмін розгляне проекти розпоряджень про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству економічного розвитку і торгівлі та Міністерству соціальної політики на 2013 р.

На засіданні уряду також будуть розглянуті плани організації підготовки проектів актів, необхідних для забезпечення реалізації закону України від 4 липня 2013 р. № 407 "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законів України щодо фінансових векселів", закону України від 4 липня 2013 р. № 403 "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо об'єктів нерухомості" та закону України від 4 липня 2013 р. № 405 "Про внесення змін до Митного кодексу України у зв'язку з проведенням адміністративної реформи".

Також під час засідання уряду буде розглянутий проект закону про Загальнодержавну програму розвитку конкуренції в Україні на 2014-2024 р. Доповідачем з даного питання виступить голова Антимонопольного комітету Василь Цушко.

Крім того, під час засідання уряду заплановано проведення брифінгів за участю міністра енергетики та вугільної промисловості Едуарда Ставицького, голови Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації, члена урядового дорадчого комітету Інтернет-корпорації з надання імен та номерів (GAC ICANN) від України Володимира Семиноженка.