ua en ru

Кабмін сьогодні розгляне угоду про військово-технічне співробітництво з Румунією

Кабмін сьогодні розгляне угоду про військово-технічне співробітництво з Румунією Фото: прем'єр-міністр України Володимир Гройсман

Засідання уряду почнеться в 11:00

Кабінет міністрів України сьогодні, 21 лютого, розгляне підписання угоди з урядом Румунії про військово-технічне співробітництво. Про це йдеться в порядку денному на сайті уряду.

На розгляд Кабміну також винесено питання підписання угоди про сприяння та взаємний захист інвестицій між урядом України і урядом Катару і питання підписання угоди про створення спільної комісії з економічного, торговельного та технічного співробітництва між Україною та Катаром.

Крім того, міністри розглянуть проект постанови "Про затвердження порядку організації та проведення конкурсу з формування Громадської ради при Національному агентстві з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів".

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман ініціює зустріч усіх зацікавлених сторін у вирішенні питання блокади Донбасу у Кабінеті міністрів України.