ua en ru

Кабмін сьогодні розгляне кадрові питання

Кабмін сьогодні розгляне кадрові питання Фото: прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк

Засідання уряду розпочнеться о 14:30

Кабінет міністрів України сьогодні, 18 листопада, на засіданні розгляне кадрові питання. Про це йдеться в порядку денному засідання на сайті уряду.

Крім того, міністри сьогодні розглянуть проект постанови Кабміну "Про замовника будівництва першої черги метрополітену в р. Дніпропетровську", питання управління ПАЛ "Національна акціонерна компанія "Укрсветлолизинг".

На порядку денному також винесено проект постанови "Про затвердження угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Словацької Республіки про внесення змін і доповнень в угоду між урядом України та урядом Словацької Республіки про залізничне сполучення через державний кордон від 15 червня 1995 року" та проект розпорядження "Про підписання угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Республіки Польща про співробітництво у сфері дослідження та використання космічного простору в мирних цілях".

Нагадаємо, Кабінет міністрів України в найближчі тижні подасть до Верховної Ради пакет законів, які дозволять прийняти державний бюджет на 2016 рік.