ua en ru

Кабмін сьогодні розгляне зміни в закон про обов'язкове пенсійне страхування

Кабмін сьогодні розгляне зміни в закон про обов'язкове пенсійне страхування Фото: прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк

Уряд також розгляне питання створення міжвідомчої робочої групи за спожиту електроенергію

Кабінет міністрів України сьогодні, 29 липня, на засіданні розгляне законопроект про внесення змін у закон "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування". Про це йдеться в порядку денному Кабміну.

Також буде розглянуто законопроект "Про єдиний державний реєстр військовозобов'язаних".

На сьогоднішньому засіданні також буде обговорюватися проект постанови Кабміну "Про затвердження положення про Державну службу фінансового моніторингу України", "Про створення робочої групи з підготовки проекту Стратегії української гуманітарної політики", "Деякі питання постійного представництва Автономної Республіки Крим у столиці України Києві", "Про соціальний захист осіб, які отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості під час участі в масових акціях громадського протесту, які відбулися в період з 21 листопада 2013 р. по 21 лютого 2014 року", "Про створення міжвідомчої робочої групи за спожиту електричну енергію".

Крім того, в порядку денному уряду значиться розгляд проекту розпорядження "Про затвердження фінансового плану державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" на 2015 рік".

Нагадаємо, Кабінет міністрів України уточнив повноваження Державної служби фінансового моніторингу і Міністерства фінансів у сфері боротьби з відмиванням грошей, фінансуванням тероризму та розповсюдження зброї масового ураження.