ua en ru

Кабмін сьогодні розгляне зміни до формування тарифів на теплову енергію

Кабмін сьогодні розгляне зміни до формування тарифів на теплову енергію Фото: засідання Кабміну kmu.gov.ua)

Кабмін також затвердить план заходів щодо запровадження накопичувальної пенсійної системи

Кабінет міністрів України на засіданні 11 жовтня 2017 року розгляне зміни до формування тарифів на теплову енергію. Відповідний порядок денний опубліковано на сайті українського уряду.

Повідомляється, що Кабмін розгляне проект постанови про внесення змін до Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води. Також уряд розгляне зміни в порядок надання пільг на придбання твердого палива та скрапленого газу за рахунок субвенцій з державного бюджету.

Крім того, уряд може погодити відчуження основних фондів дочірньої компанії "Газ України" НАК "Нафтогаз України"; затвердити план заходів щодо запровадження накопичувальної системи загальнообов'язкового державного пенсійного страхування на 2017-2018 роки, а також змінити план щодо реалізації Стратегії реформування державного управління України на 2016-2020 роки

Нагадаємо, раніше в Міненерго заявили про відсутність підстав для перегляду ціни на газ на опалювальний сезон. Відповідно до запропонованого розрахунку, ціна газу з 1 жовтня 2017 року по 1 квітня 2018 складе 5223,06 гривень без ПДВ за 1 тис. кубометрів.