ua en ru

Кабмін сьогодні схвалить угоду з Молдовою про спільний контроль на кордоні

Кабмін сьогодні схвалить угоду з Молдовою про спільний контроль на кордоні Фото: Кабмін (kmu.gov.ua)

Також буде розглянуто низку інших угод

Кабінет міністрів України сьогодні, 4 жовтня 2017 року, схвалить проект угоду з Молдовою про спільний контроль на кордоні. Про це свідчить порядок денний засідання уряду.

Повідомляється, що Кабмін сьогодні підпише "Угоду між Кабінетом Міністрів України і Урядом Республіки Молдова щодо спільного контролю осіб, транспортних засобів, товарів та предметів у спільних пунктах пропуску через українсько-молдовський державний кордон".

Також сьогодні Кабмін розгляне проекти розпоряджень: "Про погодження передачі споруд у м. Маріуполі в державну власність з віднесенням їх до сфери управління Міністерства внутрішніх справ україни", "Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Державному космічному агентству на 2017", "Про погодження зміни цільового призначення земельної ділянки", "Про виділення коштів для проведення робіт з відновлення та капітального ремонту пошкодженої в результаті надзвичайної ситуації 23 березня 2017 р, інфраструктури військової частини A 1352 (р. Балаклія Харківської області)".

Нагадаємо, сьогодні, 4 жовтня, Верховна Рада України розгляне законопроект про електронні довірчих послуги.

Крім того, нардепи розглянуть питання ратифікації Додаткового протоколу між урядами України і Республіки Хорватія про внесення змін до Угоди між урядами країн про сприяння та взаємний захист інвестицій.