ua en ru

Кабмін розгляне сьогодні проект закону "Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні"

Кабінет міністрів України 17 листопада розгляне проект закону "Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні". З цього питання виступить голова Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва Михайло Бродський, йдеться в порядку денному уряду.
Також на завтра плануються розгляд угоди між Кабміном та урядом Російської Федерації про співробітництво в будівництві енергоблоків № 3 та 4 Хмельницької АЕС, доповідачем буде міністр палива та енергетики Юрій Бойко.
Про проект закону щодо передачі, примусового відчуження або вилучення майна в умовах правового режиму воєнного чи надзвичайного стану доповість міністр юстиції Олександр Лавринович. Крім того, він доповість про план заходів з виконання обов'язків та зобов'язань України, що випливають з її членства в Раді Європи.
Голова Ради міністрів Автономної Республіки Крим Василь Джарти підніме питання про основи розвитку Автономної Республіки Крим та особливості провадження інвестиційної діяльності на її території.
Деякі питання підготовки до реалізації проекту організації залізничного пасажирського сполучення м. Київ - міжнародний аеропорт "Бориспіль" обговорить міністр транспорту та зв'язку Костянтин Єфименко. Він же доповість про питання підписання угоди між Кабміном та урядом Грецької Республіки про повітряне сполучення.
Питання щодо оплати праці працівників бюджетної сфери підніме міністр праці та соціальної політики Василь Надрага.
Як і минулого тижня, буде розглянуто проект закону "Про затвердження переліку пунктів пропуску через державний кордон, через які здійснюється переміщення товарів військового призначення та ядерних матеріалів". Доповість із цього питання міністр фінансів Федір Ярошенко.
Законопроект "Про перерозподіл деяких бюджетних призначень, передбачених Міністерству економіки на 2010 рік" представить міністр економіки Василь Цушко.