ua en ru

Кабмін розгляне ратифікацію угоди про співробітництво з НАТО

Кабмін розгляне ратифікацію угоди про співробітництво з НАТО Фото: Будинок уряду

Також в порядку денному Кабміну деякі кадрові питання

Кабінет міністрів України сьогодні на засіданні розгляне проект закону України "Про ратифікацію Угоди про співробітництво в сфері підтримки між Кабінетом Міністрів України та Організацією НАТО з підтримки і постачання (ОППП)" та проект відповідного розпорядження Кабінету Міністрів України. Про це йдеться в порядку денному Кабміну.

Також Кабмін розгляне угоду між Кабінетом міністрів України і урядом Бєларусі про порядок перетинання українсько-білоруського державного кордону жителями Рокитнівського району Рівненської області України і Столинського району Брестської області Білорусі.

Крім того, на порядку денному Кабміну проекти постанов "Про затвердження типового положення про регіональну та місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій" (доповідачі глава МВС Арсен Аваков і голова ДСНС Микола Чечоткін), "Про припинення дії Угоди між Урядом України і Урядом Російської Федерації про контроль за якістю продукції, що поставляється для Збройних Сил України і Збройних Сил Російської Федерації" (доповідач міністр оборони Степан Полторак), "Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення житлом осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та/або у забезпечення її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок" (доповідач міністр соцполітики Павло Розенко).

Також Кабмін розгляне деякі питання використання у 2015-2017 роках коштів, залучених у попередні роки під державні гарантії Державним агентством автомобільних доріг.

На засіданні уряду також збираються розглянути проект розпоряджень Кабміну "Про затвердження переліку об'єктів будівництва автомобільних доріг загального користування державного значення у 2015 році та обсягів бюджетних коштів для їх фінансування".

В порядку денному Кабміну значаться також деякі кадрові питання.

Нагадаємо, Верховна Рада сьогодні розгляне питання зменшення пенсійного віку.