ua en ru

Кабмін розпорядився додати КМДА на реконструкцію Поштової площі 100 млн грн

Кабінет міністрів України розпорядився надати Київській міській державній адміністрації (КМДА) додатково 100 млн грн на реконструкцію Поштової площі. Про це повідомив в інтерв'ю РБК-Україна заступник голови КМДА Анатолій Голубченко.

"І уряд, і ми гарантували, що зробимо автомобільну частину Поштової площі до Дня Києва (в 2013 р. День Києва будуть святкувати 24-26 травня), а повністю площу - або до Дня Незалежності (24 серпня), або до Дня визволення Києва (6 листопада), то ми розраховуємо, що до тих коштів, які ми заклали, нам додадуть 370 млн грн. Уряд випустив вже розпорядження, яким додає 100 млн грн на Поштову площу", - заявив Голубченко.

Загалом, за словами Голубченка, поточні капітальні вкладення м. Києва на цей рік становлять 945 млн грн, із яких оплата заборгованості - 47 млн грн.

"До речі, у 2012 р. на капітальні вкладення було передбачено бюджетом 516 млн грн, тобто цього року ми передбачили більше. Коли ми говоримо про капітальні вкладення, то говоримо про реконструкцію і будівництво, зокрема, це Поштова площа, Подільський міст, Саперно-Слобідська, метрополітен", - підкреслив заступник глави КМДА.

Читайте також: Повний текст інтерв'ю заступника голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Анатолія Голубченка