ua en ru

Кабмін просить включити до порядку денного Ради законопроекти про держзакупівлі і врегулювання ринку газу

Кабмін просить включити до порядку денного Ради законопроекти про держзакупівлі і врегулювання ринку газу Фото: В'ячеслав Кириленко

Кабмін сподівається, що парламент до кінця тижня схвалить проект держбюджету на 2016 рік

Кабінет міністрів України просить Верховну Раду внести до порядку денного на цьому тижні питання про електронні закупівлі і врегулювання ринку природного газу. Про це в ході погоджувальної ради 21 грудня 2015 року, повідомив віце-прем'єр-міністр - міністр культури В'ячеслав Кириленко, передає кореспондент РБК-Україна.

"34 проекти, внесені урядом, перебувають у порядку денному. Це, по суті, усі першочергові, але я хотів би оприлюднити ще декілька проектів, які не менш важливі для уряду, ніж ті, що уже перебувають у порядку денному. На пропозицію міністерства фінансів я прохав би включити до порядку денного на цей тиждень №3392а, №3393, №3627, №3428, №3388 і №3389... Ми хотіли би, щоби були включені президентські законопроекти, вони стосуються нової системи виконання судових рішень. Це є в пакеті вимог МВФ - №2506, №2507, №2508", - сказав Кириленко.

Також уряд просить включити до порядку денного на цей тиждень проект законопроектів про державні закупівлі, про створення передумов для роботи ринку природного газу та тарифоутворення.

Разом з тим, за словами Кириленка, Кабмін сподівається, що парламент до кінця тижня схвалить проект держбюджету на 2016 рік.

"Компромісу досягнуто. Ми в уряді переконані, що цього тижня за допомогою конструктивної і ефективної взаємодії уряду і правлячої коаліції всі необхідні ключові для країни документи будуть ухвалені", - сказав Кириленко.

Нагадаємо, робоча група з бюджету зберегла спрощену систему оподаткування для малого та середнього бізнесу.