ua en ru

Кабмін профінансував ремонт вертольотів Міноборони на 65,085 млн грн для участі в міжнародних миротворчих операціях

Для проведення ремонту вертольотів, що залучатимуться до міжнародних миротворчих операцій, уряд України дозволив передати бюджетні призначення Міністерства фінансів України у сумі 65 млн 86,5 тис. грн Міністерству оборони України. Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

Кабінет міністрів України 23 лютого ухвалив розпорядження №138-р "Про передачу у 2011 р. деяких бюджетних призначень Міністерству оборони".
Цим розпорядженням Кабмін дозволив передати бюджетні призначення, передбачені у 2011 р. Міністерству фінансів України у загальному фонді державного бюджету за програмою "Державні капітальні видатки, що розподіляються Кабінетом міністрів України", у сумі 65 млн 86,5 тис. грн Міністерству оборони України за програмою "Забезпечення участі у міжнародних миротворчих операціях".
Ці кошти Міністерством оборони України буде спрямовано на проведення у першому кварталі поточного року ремонту 6 вертольотів Мі-8МТ, 3 вертольотів Мі-24П та укомплектування 2 технічних аптечок для забезпечення їх участі у міжнародних миротворчих операціях.